Friör, produkter, makeup, airbrush, smink, hår, fransar, fransttylist, örnskölsvik
Friör, produkter, makeup, airbrush, smink, hår, fransar, fransttylist, örnskölsvik

Vad är ögonfrans förlängning?


Metoden går ut  på att man använder sig av singel fransar som man fäster med ett lim på kundens egna fransar. Man limmar frans för frans för att nå bästa resultat. Det  finns olika längder  tjocklek och böjningar  på fransarna så att man ska kunna få det så naturligt och snyggt som möjligt och kunna anpassa efter kundens egna fransar.


Fransförlängning är ett hantverk och det kan skilja på vem som utför arbetet.  Det är även viktigt att man sköter sina fransar på rätt sätt för att det ska hålla så bra som möjligt.


Fransarna ska inte kännas eller skava, det blir jätte snyggt och väldigt lätt skött. När man väl börjat använda fransarna vill man inte sluta.


 


Hur länge håller det?


Dina naturliga ögonfransar har en livscykel på två månader från det att den har vuxit ut. Detta betyder att när den naturliga fransen dör för att ersättas av en annan frans så följer den syntetiska fransen med. Semi-permanent betyder då att den syntetiska fransen sitter kvar på dina ögon upp till två månader tills fransen ersätts naturligt.


Den varar från tre veckor upp till åtta veckor. Efterhand som dina naturliga fransar ersätts med nya så trillar även de applicerade fransarna med. Detta innebär att man bör göra en påfyllning efter ca 3-4 veckor för att hålla fransarna fina konstant.


 


Skötselråd och hållbarhet


Viktig att tänka på


* Berätta alltid för eran franstylist om ni har eventuella allergier och är ni osäkra be alltid att få testa limmet innan ni gör en hel förlägning.


* Blöt inte fransarna direkt efteråt, det kan göra att de klumpar ihops sig om limmet inte hunnit härda. Efter det går det bra att både basta och bada.


* Använda produkter som innehåller olja. Så som make-up borttagning, mascaror , hudkrämer mm. Allt med olja som man använder nära fransarna ska man helst undvika eller välja andra alternativ så som vattenbaserade produkter, anpassad mascara finns att köpa hos oss.Det kan göra att man fortare tappar sina fransar.


* Var försiktigt med fransarna dra inte eller gnugga inte onödigt mycket i ögonen, försök även att inte sova med huvudet ner i kudden. Det kan göra att man skaver på fransarna och kan förkorta hållbarheten.


*Använd heller gärna inte bomullspads eller material som dammar eller luddar det kan göra så att det fastnar ludd i fransarna som kan vara väldigt svårt att få bort och irritera ögat.


* Dock är det viktigt att ni rengör era fransar även om ni gör det försiktigt. så ni undviker att det fastar smuts och bakterier i dem som kan göra att ögat och huden blir irriterad.


* Använd inte frans tång av något slag, det kan förstöra dem helt.* Får du problem med fransarna ta INTE bort dem själv utan kontakta oss istället. Vi tar bort dem gratis så länge du gjort dina fransar hos oss.


 


 


Behandlingen:


Själva behandlingen tar ca 1½-2h vid ett helt nytt set. Ska du fylla på vilket rekommenderas var  tredje till fjärde vecka tar det ca 1h.


Pris:


Nytt set         1320kr


Påfyllning     520kr


 

Fransar, Fransstylist Makeupartist Makeupartister Frisör Frisörer Hårstylist Bröllop Bröllopsfrisyrer Brölloppsmakeup feststyling partysmink mua Mastermakeupartist Volymfransar Paulmitchell Airbrushmakeup Hälsa Livsstil Stil Bemer fysikalisk vaskulärterapi Mikrocirkulation Stylist Hårproudkter Hårfrisyrer Nouba Noubacosmetic Cosmetic Hudvård

Fransförlägning, maryme.se

Fransar, Fransstylist Makeupartist Makeupartister Frisör Frisörer Hårstylist Bröllop Bröllopsfrisyrer Brölloppsmakeup feststyling partysmink mua Mastermakeupartist Volymfransar Paulmitchell Airbrushmakeup Hälsa Livsstil Stil Bemer fysikalisk vaskulärterapi Mikrocirkulation Stylist Hårproudkter Hårfrisyrer Nouba Noubacosmetic Cosmetic Hudvård, BEMER, BEMERVET, HÄST, DJUR, DoTERRA, Holistic, MARIA NILA. Maria Nila, företagshälsa, BEMER, BEMER GROUP, BEMER SVERIGE, DOTERRA, DOTERRA SVERIGE, Essentialoils, AROMA, aromatouch , aromatouchtechnique. BANK, whytheybuy