Airbrush, airbase,airbrushmakeup

Airbrush är en ny teknik för att applicera makeup. I takt med den nya tekniken inom film och foto med både högupplösning och HD filmer så är det idag ännu viktigare att makeupen inte syns, men ändå ger det resultat man behöver.


Airbrushmakeup sprayas på huden med luften från en airbrushingpistol istället för att appliceras med svampar, penslar, fingrar eller andra metoder. Det har blivit mer och mer populärt tack vare video och teve som sänds i HD. Traditionellt puder eller flytande makeup kan hamna i porerna och synas i rynkorna, vilket gör dem synliga i HD-upplösning. Men när airbrushmakeup appliceras skapas en kontaktyta med huden genom mikroskopiska prickar av makeup, vilket gör att produkten syns mycket mindre än när den appliceras med svamp eller fingrar. Den gnuggas inte in i huden och förstorar inte porerna. Airbrushingprocessen gör det möjligt för makeupen att täcka bättre samtidigt som den låter huden andas. Den sprayas på som en fin dimma av färg och täcker varsamt huden för att ge intrycket av perfekt och naturlig lyster. Airbrushing är mycket mer hygieniskt än vanliga metoder för makeupapplicering eftersom det inte finns något behov att vidröra huden. Det är också snabbare och säkrare samt gör det lättare att applicera makeup för fantasi och specialeffekter på fri hand.


Mer information kan ni hitta på www.creativeair.se

Kund recensioner

Anna-Stina Sundin / Brudmakeup

 – Jag tycker att min bröllopssminkning satt jättebra, både under dagen, kvällen och långt in på småtimmarna, trots att det var en varm solig sommardag med många kramar och glädjetårar. Pudrade endast nån enstaka gång. Jag upplevde ett mycket naturligt resultat med en mycket god hållbarhet.

Johanna Drejare / Brudmakeup – Jag är mycket nöjd med min bröllopssminkning. Det kändes lyxigt att få bli sminkad den dagen och det satt otroligt bra under den 12 timmar långa festen, trots alla tårar, kramar och dans!

Jenny Eriksén / Brudmakeup

– Jag valde airbrushmakeup och det satt helt otroligt bra hela kvällen och natten. Det var en väldigt varm och solig dag och jag var lite nervös eftersom jag lätt brukar bli blank men efter kyrkan, fotograferingen i solen och dans fram till klockan tre på natten så såg jag fortfarande nysminkad ut. Det blev en härligt fräsch och naturlig lyster i ansiktet och jag fick otroligt många komplimanger för sminkningen.

Fransar, Fransstylist Makeupartist Makeupartister Frisör Frisörer Hårstylist Bröllop Bröllopsfrisyrer Brölloppsmakeup feststyling partysmink mua Mastermakeupartist Volymfransar Paulmitchell Airbrushmakeup Hälsa Livsstil Stil Bemer fysikalisk vaskulärterapi Mikrocirkulation Stylist Hårproudkter Hårfrisyrer Nouba Noubacosmetic Cosmetic Hudvård, BEMER, BEMERVET, HÄST, DJUR, DoTERRA, Holistic, MARIA NILA. Maria Nila, företagshälsa, BEMER, BEMER GROUP, BEMER SVERIGE, DOTERRA, DOTERRA SVERIGE, Essentialoils, AROMA, aromatouch , aromatouchtechnique. BANK, whytheybuy